Se upp! Här kommer en livs levande zombie.

Jag är så sjukt trött just nu. Funderar seriöst på att gå och lägga mig efter maten, dvs om typ en halvtimme. Har sovit alldeles för lite i natt. Till att börja med så skrämde min dator livet ur mig kl 3 i natt då den fick för sig att den skulle starta. Jag hade visst satt den på viloläge, jag var helt säker på att jag hade stängt av den, så vid kl 3 när den ska göra lite uppdateringar så startade den. Efter det blev det inte mycket sömn, men det av helt andra anledningar. Det var det dock värt.

Idag har vi haft lite av en aktivitetsdag på jobbet, vi hade en tävling som gick ut på att bygga en lådbil på en timme. Det var jäkligt kul, och det var faktiskt väldigt kul att åka sen också.

Kom att tänka på en bok förut som jag läste när jag var liten "Else-Marie och småpapporna", jag känner mig lite som "Johanna och extrapapporna" på jobbet. Det är många där som antar fadersrollen när jag jobbar, eller kanske lite mer farbrorsrollen. Jävliga som stryk ibland, men otroligt omtänksamma.

På lördag blir det party, och jag är pepp, pepp, pepp bara jag får sova jäkligt mycket innan dess. Så nu ska jag gå och skynda på maten lite. Som om jag kommer gå och lägga mig sen? Ja ja, vi får se hur det går.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0